v50 dkg gyümölcs (legjobb a meggy, cseresznye, szilva)
v1 kk. porcukor
v1 mk. fahéj
Elkészítése:
1.A tojásokat a cukorral, van. cukorral, citromhéjjal és a joghurttal összekeverem. Az olajat a joghurtos pohárból lassan csurgatva hozzáadom a masszához, majd a sütőporral elkevert lisztet is beleszórom, közben folyamatosan kevergetem.
2.Ezt a masszát egy sütőpapírral bélelt magasabb falú tepsibe kanalazom. A tetejét megszórom lisztben megforgatott gyümölccsel, a legfinomabb meggyel, de lehet cseresznye, szilva, vagy alma is, - végül a legtetejére a fahéjjal elkevert cukrot szórom.
3.Kimondottan HIDEG sütőbe teszem, csak ezután kapcsolom be a sütőt, és 180-200 C-on megsütöm. Kb. 25-30 perc attól kezdve, hogy a sütő bemelegedett.