Hozzávalók:
2 bögre (2 dl) cukor
2 bögre liszt
1 evőkanál szódabikarbóna
22 dkg RAMA sütőmargarin
4 evőkanál kakaó
1 bögre víz
fél bögre natúr joghurt
2 egész tojás
1 csomag vaníliás
A tetejére:
12 dkg RAMA sütőmargarin
4 evőkanál kakaó
6 evőkanál joghurt
1 bögre porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 bögre darabosra vágott dió
Elkészítés:
A vízben felforraljuk a vajat és a kakaót, majd összekeverjük a liszt+cukor+szódabikarbóna keverékével, majd tovább keverjük a többi hozzávalóval.
Kizsírozott tepsibe öntjük, előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük. A tetejére a dió kivételével melegítjük a hozzávalókat, amikor a cukor felolvadt, belekeverjük a diót, és a kész tészta tetején egyenletesen elosztjuk. Kihűlés után vágjuk fel.